Menu
Your Cart

Gezondheidsproducten

Gezondheidsproducten kopen en vergelijken? Dat doe je hier bij De Specialist!

Merk: Pure Model: Aminozuren
Citrulline malaat is een van de bekendste supplementen onder kracht- en duursporters en dat is natuurlijk niet zomaar. Citrulline is een aminozuur die essentieel is voor tal van functies in het lichaam. Waarom citrulline malaat? Citrulline is een aminozuur en aminozuren zijn dé bouwstenen voor het..
€ 17,90
Excl. BTW:€ 17,90
Merk: Pure Model: Vitaminen
Wat zijn de voordelen van PURE Collagen + Vitamine C? Vitamine C is voornamelijk bekend om zijn positieve effect op de huid, het is namelijk van belang voor de vorming van collageen wat de stevigheid van de huid ondersteunt. Maar het biedt nog veel meer voordelen voor ons lichaam. Zo helpt vitamine..
€ 15,90
Excl. BTW:€ 15,90
Merk: Pure Model: Supplement
Dankzij de verantwoorde formule, kun je zonder zorgen genieten van het koken en bakken van je favoriete gerechten. Het is de ideale keuze als toevoeging in een sportieve en gezonde levensstijl. De voordelen van Pure Cooking Spray Een van de belangrijkste voordelen van PURE Cooking Spray is het ..
€ 9,90
Excl. BTW:€ 9,90
Merk: Pure Model: Vitaminen
Op zoek naar een supplement met alleen Inositol? PURE Inositol biedt deze handige hulpstof aan in de meest zuivere vorm, zo ervaar je de voordelen van Inositol zonder onnodige toevoegingen. Wat is inositol? Inositol is een wateroplosbare hulpstof die vaak bij het vitamine-B complex wordt gerekend...
€ 15,90
Excl. BTW:€ 15,90
Merk: Pure Model: Vitaminen
Magnesium biedt tal van voordelen voor ons lichaam en is daarom een van de populairste supplementen. PURE Magnesium Bisglycinate bestaat uit het mineraal magnesium gebonden aan twee (bis) moleculen van het aminozuur glycine, deze vorm wordt door je lichaam het best opgenomen. Met de capsules van PUR..
€ 19,90
Excl. BTW:€ 19,90
Merk: Pure Model: Supplement
Waarom PURE Water Out Complex? Ben jij op dit moment fanatiek bezig om je sportieve doelen te halen? Naast een gezonde leefstijl, zoals gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap, kunnen voedingssupplementen je hierbij helpen. Deze PURE Water Out Complex is ontworpen om je te ..
€ 15,90
Excl. BTW:€ 15,90
Merk: Pure Model: Aminozuren
PURE NAC biedt de juiste dosering N-Acetyl L-Cysteïne, in hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs! PURE NAC eigenschappen: NAC is een vorm van het aminozuur L-Cysteine. L-Cysteine is een Aminozuur dat voorkomt in veel Eiwitbronnen en behoort tot de niet-essentiële Aminozuren. Cysteine behoor..
€ 17,90
Excl. BTW:€ 17,90
Merk: Pure Model: Vitaminen
Met PURE Zinc Picolinate zorg jij dat je geen tekort komt aan zink en optimaal kan genieten van de voordelen van dit mineraal. PURE Zinc Picolinate eigenschappen: Zink is een Mineraal dat onmisbaar is in het lichaam. Dit mineraal komt vooral voor in peulvruchten, rijst, groente, vlees en vis. Uit ..
€ 15,90
Excl. BTW:€ 15,90
Merk: HEKA Model: Verband
Niet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 27,95
Merk: Trec Nutrition Model: Sportsupplement
CREATINE 100% bevat creatinemonohydraat in de vorm van een poeder. Het product is met vitamine C en natrium voltooid. CREATINE 100% bevat creatine, die verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inn..
€ 38,00
Excl. BTW:€ 38,00
Merk: Hansaplast Model: Pleister
Hansaplast Sensitive Kids - 20 stuks Hansaplast Sensitive Kids pleisters zijn zeer huidvriendelijk en zijn geschikt voor het afdekken van alle soorten kleine wondjes. Het comfortabele materiaal is hypoallergeen en flexibel. Het niet-klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. Het..
€ 49,90
Excl. BTW:€ 49,90
Merk: Hansaplast Model: Pleister
Hansaplast Sensitive Pleister Dark - 20 stuks Hansaplast Sensitive-pleisters zijn zeer huidvriendelijk en zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes. Het comfortabele materiaal is hypoallergeen en flexibel.Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. De..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 29,95
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 9421