Menu
Your Cart

DJ controller

DJ controller kopen en vergelijken? Dat doe je hier bij De Specialist!

Merk: Hercules Model: dj controllers
Leren draaien is nog nooit zo makkelijk geweest met de Hercules DJ Control Inpulse 300 MK2 Zwart. Bij de DJ controller krijg je DJUCED. Deze DJ software heeft meerdere video¿s waar ze je de verschillende knoppen van de controller uitleggen en je de grondbeginselen van het draaien leert. Beatmatch le..
€ 196,00
Excl. BTW:€ 196,00
Merk: Hercules Model: dj controllers
Verwerk op een makkelijke manier al je creativiteit in muziek met de Hercules DJControl Inpulse 200 MK2. De controller is geschikt voor beginners en biedt veel mogelijkheden om de muziek te mixen zoals jij dat wil. Je krijgt licenties voor de software Serato DJ Lite en DJUCED. Met deze software leer..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 99,00
Merk: Hercules Model: dj controllers
De Hercules DJControl Inpulse 500 is een DJ controller voor kinderen en beginners. Dit exemplaar beschikt over een intelligent music assistent die je ondersteunt bij het draaien. De assistent begeleidt je met instructies via lichtsignalen. Hierdoor mix je 2 nummers met elkaar ook al heb je geen erva..
€ 249,00
Excl. BTW:€ 249,00
Merk: Mackie Model: pro audio mixers
De Mackie PROFX16V3 is een analoge 16 kanaals mixer voor bands, live optredens, toespraken, thuisstudio's en contentmakers, zoals streamers en podcasters. Met dit mengpaneel maak je subgroepen, waardoor je met een enkele groep meerdere kanalen controleert. Je hebt veel controle over de dynamiek en k..
€ 572,00
Excl. BTW:€ 572,00
Merk: Pioneer DJ Model: Pioneer Dj Ddj-rev1 Controller Zwart
Met de Pioneer Ddj-Rev1 Controller krijg jij alle vrijheid om mixtechnieken uit te proberen dankzij de uitgebreide lay-out, en scratchen voelt heerlijk aan met de jogwheels, die opmerkelijk groter zijn dan de jogs op vorige controllers uit dit segment. Ben je van plan om deel te nemen aan mix- en sc..
€ 309,00
Excl. BTW:€ 309,00
Merk: Pioneer Model: dj draaitafels
Heb jij, net als andere DJ's van de 'oude garde', spijt dat je je Technics de deur uit hebt gedaan? Dan is er nu goed nieuws: de Pioneer DJ PLX-1000. Deze professionele draaitafel heeft alles aan boord wat je als old school DJ nodig hebt, namelijk een krachtige direct drive motor en een nauwkeurige ..
€ 699,00
Excl. BTW:€ 699,00
Merk: Pioneer Model: dj draaitafels
Speel je vinylplaten in hoogwaardige kwaliteit af met de Pioneer DJ PLX-500. Door het direct drive mechanisme reageert de speler sneller op correcties dan een speler met een belt drive systeem. Dit maakt het eenvoudiger om platen te beatmatchen. De draaitafel wordt geleverd met een naald en element...
€ 345,00
Excl. BTW:€ 345,00
Merk: Pioneer Model: dj draaitafels
Met de Pioneer PLX 500 Wit en Pioneer DJ DM-40D-BT Wit haal je een diverse dj set in huis. Je luistert muziek, maar maakt zelf ook muziek. Haal je oude platen uit de kast en beatmatch ze makkelijk met het direct drive mechanisme. Met de speakers hoor je optimaal geluid dat afgestemd is op jouw situa..
€ 542,00
Excl. BTW:€ 542,00
Merk: Pioneer DJ Model: Pioneer Dj Plx-500 Zwart
Met de Pioneer Plx-500 dj-platenspeler mix en scratch je je vinylcollectie in een hoge kwaliteit. Zelfs je digitale vinyl-bestanden speel je eenvoudig af door je laptop aan te sluiten via de USB-poort. Via de meegeleverde Rekordbox software maak je van je gehele platencollectie eenvoudig digitale op..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 399,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9