Menu
Your Cart

EHBO materiaal

EHBO materiaal kopen en vergelijken? Dat doe je hier bij De Specialist!

Merk: HEKA Model: Verband
Niet-verklevend, absorberend wondkompres van 100% viscose..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 27,95
Merk: Hansaplast Model: Pleister
Hansaplast Sensitive Kids - 20 stuks Hansaplast Sensitive Kids pleisters zijn zeer huidvriendelijk en zijn geschikt voor het afdekken van alle soorten kleine wondjes. Het comfortabele materiaal is hypoallergeen en flexibel. Het niet-klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. Het..
€ 49,90
Excl. BTW:€ 49,90
Merk: Hansaplast Model: Pleister
Hansaplast Sensitive Pleister Dark - 20 stuks Hansaplast Sensitive-pleisters zijn zeer huidvriendelijk en zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes. Het comfortabele materiaal is hypoallergeen en flexibel.Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. De..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 29,95
Merk: Hansaplast Model: Pleister
Productinformatie Belangrijkste kenmerken Hansaplast finger strips, 100 stuks Voor een snelle behandeling van kleine wondjes aan de vingers Luchtdoorlatende, elastische pleister van Hansaplast Kleeft niet aan de wond Latexvrije pleisters In twee verschillende afmetingen verkrijgbaar 100 pleisters p..
€ 53,00
Excl. BTW:€ 53,00
Merk: Comfort Aid Model: EHBO-kit
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom is een verbanddoos niet alleen onmisbaar in ieder huishouden, hij mag ook zeker niet ontbreken in de auto, caravan of reiskoffer. In deze royaal gevulde verbanddoos vind je alles wat je nodig kan hebben bij het verlenen van eerste hulp. Inhoud Comfor..
€ 38,35
Excl. BTW:€ 38,35
Merk: Care Plus Model: EHBO-kit
5x CARE PLUS REDDINGSDEKENWil je een multifunctionele reddingsdeken die van zeer grote waarde kan zijn in heel veel verschillende noodsituaties? Kies dan voor de handige Emergency Blanket van Care Plus! Deze effectieve isolatiedeken kan je warmhouden bij kou, en koel houden bij hitte. MULTIFUNCTIONE..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 19,95
Merk: HeltiQ Model: Kraampakket
Heltiq Alcohol De alcohol van Heltiq is een gedenatureerde alcohol van 70%. Je gebruikt de alcohol voor Het reinigen van huidKleine wondjes (prikt wel)Instrumenten (bijvoorbeeld een thermometer)Oppervlakten waarop je hyginisch moet werken..
€ 17,54
Excl. BTW:€ 17,54
Merk: HeltiQ Model: Verband
Een botbreuk of blessure, het komt veelvuldig voor. Bijvoorbeeld als gevolg van een ongelukkige val of tijdens het sporten. Dan is het belangrijk om snel te handelen en is het bieden van rust en steun en het immobiliseren van het lichaamsdeel een eerste oplossing. Omschrijving productHeltiQ Driekant..
€ 16,29
Excl. BTW:€ 16,29
Merk: HeltiQ Model: EHBO-kit
HeltiQ Verbanddoos In en Om Huis Met de 60-delige HeltiQ Verbanddoos In en om Huis ben je goed voorbereid voor het verlenen van eerste hulp bij ongelukjes die gebeuren in het huishouden, het klussen maar ook tijdens het (buiten) spelen. De verbanddoos In en Om Huis bestaat uit een speciaal samenges..
€ 125,00
Excl. BTW:€ 125,00
Merk: HeltiQ Model: Verband
HeltiQ Verbanddoos Onderweg Ga je met de auto, boot, caravan of camper op vakantie? Neem dan de HeltiQ Verbanddoos Onderweg mee. De Verbanddoos Onderweg bestaat uit een standaard uitrusting inclusief een aantal steriele producten, waarmee je prima in staat bent om eerste hulp te verlenen bij ongelu..
€ 63,20
Excl. BTW:€ 63,20
Merk: Mediplast Model: EHBO - Instrumenten
Handige 8-vaks medische tray. Deze tray beschikt over 8 vakjes. Handig voor bijvoorbeeld het bewaren van ENFit dopjes of verbanden...
€ 23,95
Excl. BTW:€ 23,95
Merk: A.Vogel
Junior Vallen en stoten crème van A.Vogel is een verzorgende crème met Arnica (Valkruid). Junior Vallen en stoten crème verzorgt de blauwverkleurde huid als gevolg van vallen en stoten. De crème bevordert de doorbloeding en ondersteunt het..
€ 13,98
Excl. BTW:€ 13,98
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 879